Nu är den här terminen slut och när vi ses igen är det vårtermin. Det låter ju lite hoppingivande. Eleverna börjar som ni vet onsdag 9 januari kl. 08.00. Vi får en ny elev redan första dagen.

Johanna Eriksson kommer att arbeta som lärare i klass 1-2 och Joel och Lena kommer att vara kvar i klassen. Jag hoppas att det snart kommer att vara så att både Gia och Johanna är i klassen, så som det var tänkt. Veronica kommer mest att arbeta med Ninna i förskoleklassen.

Joel Blomberg som arbetat som resurs i klass 3-4 och på fritids är också sjuk, men jag hoppas att han fortsätter hos oss senare under terminen.

Skärsta friskola har under hösten fått en ny styrelse. Ordförande är Anne-Marie Zetterman. Övriga i styrelsen är Aleksandar Srndovic, Gunilla Lund, Anna Westerlund, Joel Sunnerstrand och Jennie Sjölund. Det känns väldigt bra!

En mycket positiv förändring, är att vi kommer att ha en speciallärare som arbetar här två dagar i veckan. Det är Gunilla Lund i vår styrelse som börjar arbeta hos oss. Hon har stor kunskap och lång erfarenhet och kommer att stötta både elever och lärare. Psykologen kommer att ha mer tid på skolan.

Sportlovet kommer vecka 9 (25 feb-1 mars)

Påsklov kommer vecka 17 (23 apr-26 apr)

Fredag 31 maj är det lov (klämdag)

Onsdag 12 juni är sista skoldag (kanske att vi har avslutning kvällen innan istället)

APT-möten kl. 16.00-18.00 är under vt: Må 4/2, ti 5/3, on 3/4 och to 9/5. Har ni problem med att hämta era barn senast 16.00, så kontakta rektor på 070-2732 784 eller birgitta.norlin@skarstafriskola.net.

Frånvaroanmälan av elev görs på tel: 076-0954 557

Ha nu ett riktigt skönt jullov, och tack för den här terminen!

Birgitta Norlin, rektor